Rama-medias italiane: Për krimin e organizuar, ne vijmë pas jush

Si do të zgjidhet kriza politike në Shqipëri? Kjo ishte një ndër pyetjet që media italiane “Oggi” i drejtoi kryeministrit Edi Rama.

“Të shohim” mësohet të jetë përgjigjur numri një i qeverisë, i cili është intervistuar nga gazetarja italiane Maria Giuseppina Buonanno, në zyrën e tij në Tiranë.

Ai është ndalur edhe tek turizmi, ku fton italianët të vizitojnë Shqipërinë, ndërsa me ironi shton:

Ejani, vizitoni Shqipërinë e do të gjeni gjyshërit tuaj, ashtu sic ata dikur shihni me shpresë të ardhmen. E ndoshta dhe për të parë se sa të aftë jemi dhe ne për të shkatërruar peisazhin, ashtu si dhe ju dikur”.

“Shpesh flasim për Shqipërinë si një vend ku mbretëron krimi i organizuar. Por ky është një vizion që ka prekur dhe prek edhe Italinë. Dhe pastaj për këtë ne vijmë pas jush “, thotë Rama.

Ai e thotë atë me tonin e atij që dëshiron të bëjë një shaka. Dhe të gjithë qeshin, edhe italianët. Rama largohet përsëri me atë pamje që hap dritare në men

Back to top button