Çfarë fshihet brenda Syrit të Kaltër? Kamera zbulon “se kretet” e thellësisë së perlës shqiptare (VIDEO)

Në një video të publikuar disa kohë më parë në Youtube, e cila është bërë sërish virale në rrjet, tregohen mrekullitë nënujore që ndodhen në Syrin e Kaltër.

Vendi i mrekullueshëm është një nga mrekullitë e natyrës shqiptare në jug të vendit.

Uji i akullt dhe i kristaltë, përbëjnë një joshje dhe krijojnë mister për atë që është në thellësi të asaj bluje e të kaltreje mahnit.

Sezonin e verës Syri i Kaltër është ndër destnacionet më të vizituara, duke lënë të mahnitur ata që shijojnë për herë të parë, por dhe ata që e shijojnë rishtazi.

Kujtojmë këtu se këtë vit është ulur ndjeshëm numri i personave që kanë vizituar Syrin e Kaltër, e kjo, siç duket, për shkak të mungesës së infrastrukturës për të mirëpritur turistët, veçanërisht ata me tenda si dhe rrugës së shkatërruar.

Back to top button
error: Content is protected !!
Close