“Niseni vitin në Divjakë, shikoni çfarë bukurie!”

Z/kryeministri Erion Braçe në ditën e parë të vitit sjell pamje nga Divjaka ku dhe fton qytetarët që të nisin vitin duke parë bukuritë natyrore dhe lagunën të mbushur me pelikanë.

“Çdo bëni sot e deri të diel që e keni pushim? Shkoni në Divjakë; Diell, ngrohtë, bukuri siç kjo që shihni, ajër i pastër dhe perime të rritura në kushte natyrale!Niseni vitin kështu!”, shprehet Braçe.

Divjaka ndodhet 5 km larg detit Adriatik dhe në veri-lindje të Lagunës së Karavastës që është një nga vendet më të bukura të bregdeti shqiptarë dhe ofron pamja madhështore dhe bukuri të rralla, ndërsa pelikani shtegtari i kontinenteve gjende aty i pranishëm.

Back to top button