VIDEO/Marin Mema: Zbulimi i madh që ndryshon historinë e shqiptarëve

Mure të vjetra, shpella të pikturuara, eshtra të lashta, një qytet misterioz…

Mos e humbisni videon e plotë që tregon këto zbulime të jashtëzakonshme në zemër të Shqipërisë që ende nuk njihen.

Një vend i rrallë dhe me shumë histori…
Pak i njohur e shpesh i harruar…
Jeta këtu ka nisur që në agim të njerëzimit, por asnjëherë nuk éshtë hulumtuar siç duhet…
Të dhënat, rrënojat, zbulimet arkeologjike dallohen edhe sot…
Çfarë qëndron pas tyre ?
Çfarë ishin këto vende kaq të vjetra dhe përse për to nuk është folur asnjëherë ?
Kush jetonte këtu ?

Back to top button
Close