Konfirmohen 15 raste të reja orët e fundit në Durrës/ Shumica kontakte të të prekurve, të tjerët…

Jane konfirmuar 15 raste te reja me koronavirus ne qytetin e Durresit.

Sipas “Panorama” raporton te dhenat nga testimet, rastet jane te shperndara ne lagje te ndryshme te qytetit bregdetar, duke shenuar keshte zgjerim te perhapjes ne territor.

Sipas sherbimit epidemiologjik, nje pjese e mire jane raste kontakti, nderkohe te tjeret nuk dihet ku jane infektuar.

Kujtojme se deri nje dite me pare Durrësi numeronte 256 raste aktive dhe ne total 20 viktima per shkak te koronavirusit.

Aktualisht se dje në vendin tonë u konfirmuan 79 raste të reja me COVID-19.

Back to top button
Close