Murrizi sfidon hapur: Kush ka këllqe të vijë të garojë përballë meje

Deputeti Myslim Murrizi do të garojë me një subjekt të ri politik në zgjedhjet e 25 prillit me Lëvizjen Demokratike Shqiptare. Mbrëmjen e djeshme, vetë deputeti u ka bërë thirrje të gjithë kandidatëve që kanë “këllqe” të garojnë përkrah tij.

Dhe njëherë ai thotë se duhet të garohet me listat e hapura në mënyrë që të shihet se sa vlejnë përpara popullit.

‘Një subjekt politik, nismë e imja dhe një grupi deputetësh. Shumë shpejt janë mbledhur firmat. Do t’i drejtohemi gjykatës për të bërë regjistrimin e këtij subjekti politik.

Do të garojë në 25 prill në 12 qarqe me lista të hapura. Nuk ishte ftesë publike, dhe nuk ishte shoë, atë e bën këshilli politik. Ishte një ftesë për të gjithë personat që aspirojnë për të luftuar dhe vazhduar betejën e çrrënjosjes së një elite politike të krimbur në para.

Kush ka këllqe, vullnet e besueshmëri të dalë më 25 prill me emër, atësi mbiemër të vi tek Lëvizja Demokratike Shqiptare e të garojë me lista të hapura jo për Myslym Murrizin.

Mua nuk më intimidon posti që dikush ka mbajtur në politikë, nuk ka as të mëdhenj dhe as të vegjël. Në funksion të asaj që kemi lançuar prej 18 muajsh në Kuvend, do të garojë vetëm me 140 kandidatë në 12 qarqe për të provuar gjithësecili nga ne sa na vlen lëkura para qytetarëve.

Nëse duan qytetarët shqiptarë që të na votojnë atëherë mirë, por nëse janë rehat me rrotën dhe jo me votën atëherë lë t’i votojnë. Të mos ankohen më pas.’-tha Murrizi.

Back to top button