Zbulimi madhështor në HIMARE që gjynjëzon tezat GREKE (VIDEO)

Pak javë më parë në Himarë u zbuluan disa varre të lashta mbi 3 mijë vjeçare…

Lajmi bëri bujë, por vetëm pak ditë më pas ai u harrua….

Çfarë fshihet pas varreve të vjetra të zbuluara në Himarë? Cila është vlera e këtij zbulimi ? A është ky i vetmi apo ka patur edhe të tjerë? Përse rryma të caktuara nuk i duan këto zbulime?

Ky eshte vendi ku u be zbulimi ne Himare. Siç e shikoni sot nuk ka me asgje ne siperfaqe sepse gjithçka u rimbulua.

Cila eshte arsyeja? Një hulumtim që zbardh një histori të lashtë… një histori pak të njohur…. Si ishte kjo zonë 3 mijë vjet më pare dhe cilët ishin banorët e saj? Çfarë u gjet në këto varre të vjetra?

Back to top button