Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza”/ 20 fluturime të konfirmuara për nesër

 Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se për ditën e diel, 18 tetor, janë konfirmuar 20 fluturime në destinacione të ndryshme.

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa kujton se maskat janë të detyrueshme.

TIA shprehet se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritëse.
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e diel janë:

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Wizz Air – Tiranë -Milano dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Albawings – Tiranë – Perugjia dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim

Albawings – Tiranë – Firenze dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Aegena – Tiranë -Athinë dhe kthim

EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Back to top button