‘Po bëjnë lojën e dikujt tjetër’, Lubonja e thotë sërish: Kush krijon parti para zgjedhjeve është delirant, ose i blerë nga Rama

Analisti Fatos Lubonja ka folur në lidhje me zgjedhjet e 25 prillit dhe krijimin e partive të reja para fillimit të fushatës zgjedhore.

Ai është shprehur se këto parti të reja po bëjnë lojën e dikujt tjetër.

Ai tha se se nga provoja që ka kuptuar se partitët që krijohen në prag të zgjedhjeve janë ‘delirante ose të blera nga partitë’.

“Janë këta që apo po bëjnë lojën e dikujt tjetër. Nga provoja që kam po dhe nga ana parimore kush bën parti në prag të zgjedhjeve është delirant ose është nga Rama.

Po të isha vetë do të bëja një parti pasi të kishte mbaruar zgjedhjet, t’i bind shqiptarët se jam koheret dhe që s’jam i blerë dhe delirat. Unë kam votuar dy herë partitë e reja të krijuara, dhe jam bërë pishman” tha Lubonja për ‘real story’ në news24.

Back to top button