Vaksinimi i personaliteve/ Brataj: Ja si u përzgjodhën 80 vjeçarët dhe ata që refuzojnë

Në Open ka hapur debat çështja e vaksinimit të personaliteteve mbi80-vjeç. Andi Bushati: Nuk kemi vaksina, duhet tua themi njerëzve të vërtetën në sy. Dhe për këtë nuk e ka fajin njeri, jemi një vend i varfër.

Dritan Hila: Bushati nuk është fushatë, ti je në luftë dhe duhet ta mbash popullin me optimizëm Skënder Brataj: Po të ishte se do zgjidheshin vipat, s’do zgjidheshin vetëm në Tiranë, janë kontaktuar të gjithë 80 vjeçaret dhe jo të gjithë kanë pranuar.

Janë kontaktuar shumë mbi 80-vjeç se janë në dyshim. Unë nënë time që është 86- do ta coj në Vlorë ta vaksinoj. Çdo qytet pra kontakton të vetët, që të dali një numër dhe të përcaktohet sa vaksina duhet. Se 80-vjeçarët kanë dhe sëmundje bashkëshoqëruese. Bushati: Ju përshkruani një procedurë normale, unë nuk besoj që mjeku i lagjes në Vlorë kush janë personalitet dhe kush të zakonshëm. Hila: Kryeministri ka tagër ta bëj këtë se ja njeh ligji Bushati: Në asnjë vend demokratik kjo nuk ka ndodhur. S’thotë njeri ti vdis,, ti jeto Brataj: 4 prej tyre më kanë kontaktuar mua personalisht se kishin sëmundje.

Back to top button