Pas gati 40 orësh pezullim, ulet avioni i parë në Rinas, vinte nga…

Pas 40 orësh bllokim është ulur avioni i parë në aeroportin e Rinasit. Sipas FlightRadar, mësohet se avioni i parë i ulur në pistës i përket “Air Albania”.

Ky avion është nisur nga Stambolli dhe në të janë sasia e vaksinave të radhës kundër Ccovid-19.

Ky aterrim në pistën e Rinasit vjen pas zhbllokimit të krizës së ndodhur dhe se mësohet se do të ketë 2 avionë që do të vijnë nga Air Albania.

Pas gati 40 orësh pezullim, ulet avioni i parë në Rinas, vinte

Back to top button