VIDEO/ “Shqipëria, një nga parajsat e fundit në Europë”, reportazhi i blogerit të njohur të udhëtimeve turistike

Blogeri i njohur i udhëtimeve turistike, Christian Hütwohl, i cili ka udhëtuar kohët e fundit në Shqipëri dhe ka realizuar një seri videosh, është shprehur se vendi ynë është një nga parajsat e fundit në Europë.

Kemi dy muaj që udhëtojmë nëpër rrugët e Shqipërisë. Deri më tani kemi bërë 2 500 kilometra dhe kemi realizuar 9 video të udhëtimit tonë”, shprehet Christian Hütëohl.

Blogeri rendit 10 vendet më të bukura dhe thekson se ”Shqipëria ka shumë bukuri për të ofruar”.

Back to top button