Nga Çet Kastrati te Samir Mane! Basha përmend me emra “oligarkët”: Janë paratë e tua apo të …

Teksa Rama e konsideroi mik duke i kërkuar të mos bëhet njeriu me gojën më të shthurur në Kuvend, Basha i është përgjigjur duke i thënë se për të, kryeministri është sjellë si armik që në ditën e tij të parë në politikë. Ai i bëri thirrje Ramës që të mos provokojnë opozitën, nëse nuk do të ‘dëgjosh atë pjesë timen që ti e njeh shumë mirë.

“Flisni për satelitë kur njerëzit nuk kanë bukë për të ngrenë sepse notoni në luks dhe pushtet. Ke harxhuar darka me sheikë e kriminelë, sesa duke takuar njerëzit. E keni shkatërruar reformën në drejtësi. I bëtë rezil ambasadorët duke thënë veproni, sa dalin ata nga dera kërcasin telefonat e 184 dhe i thonë mos veproni. Bëre sikur ndërtonve ngrehinën e drejtësisë. Ti je rreziku më i madh. Është në koma prej teje. Nuk merr vesh nga drejtësia, je injorancë totale. Ti thua është shpallur në kërkim. Arrestoje. Po ti je i dënuar. Ja ku është vendimi. Është në kërkim, merre dhe arrestoje. Zaganin e çove në kërkim, ia ule kokën edhe Obamës se e çove Tahirin në shtëpi të Bardhë, tha Basha.

Basha nuk u ndal me kaq ai i përmendi Ramës oligarkët që i kanë marr tenderat, nga Samir Mane deri tek Çet Kastrati.

“Do emra ti? Ti them unë. Të mori baca Çet. Saimir të mori për tunelin e Llogarisë. Tirana nuk e merr vesh nëse administratori Çet Kastrati, u shpreh Basha.

Back to top button