“Shkoj herët në mëngjes për të notuar”/ Bozo tregon dy pasionet e saj: Në rininë time e kam pasur qejf…

Deputetja më e vjetër në Parlament, Luljeta Bozo ka treguar dy pasionet e saj.

Në stduion e 7 pa 5, në vizion+ Bozo tha se noti noti është një ndër sportet që ajo e ushtron edhe sot, ndërsa alpinizmi ka qenë i preferuari i saj në rini.

“Ne në familjen tonë na e kanë injektuar në gjak prindërit që të merremi me sport. Asnjë punë mendore nuk ka rezultat po nuk u alternua me punën fizike. Jemi rritur me dëshirën dhe pasionin për sportin. Të preferuarat janë noti që e vazhdoj e sot e kësaj dite, shkoj katër ditë në javë në mëngjes herët. Në rininë time e kam pasur qejf alpinizmin”, u shpreh Bozo.

Back to top button