Rama në ‘hall’, nuk e zë karrigia: Është e vogël për mua, bëjeni më të madhe…

Kryeministri Edi Rama ndodhej në panairin e makinave në Tiranë ndërsa po shihte nga afër automjetet dhe karriget.

Mes tyre kishte edhe për video-lojëra, por edhe për zyrë. Rama u tundua dhe nuk hezitoi të ulej në njërën prej tyre, por ishte shumë e vogël për të.

“Kjo është e vogël për mua. Bëjeni më të madhe”, tha Rama. Ndërsa menaxheri aty pranë i tha se ishte për pilotë, jo për zyrë ndaj ishte zgjedhje e gabuar.

Back to top button