Rama premton të sjellë ‘Formula 1’ në Shqipëri: Nuk kemi pse të trembemi nga një ëndërr

Kryeministri Edi Rama, në edicionin e parë të panairit të makinave në Shqipëri, tha se ky është një panair i një lloji të veçantë me një mundësi shumë të mirë punësimi.

Njeheresh kryeministri Rama premton të sjellë Formula 1 në Shqipëri

Rama: Është një panair i veçantë, i pari i këtij lloji në vendin tonë ku ekspozohen gjëra shumë tërheqëse. Gjithashtu gjen hapësirë një industri r cila po rritet dhe ne besojmë duam ta shtyjmë sa më shumë në të ardhmen e afërt në mënyrë që të krijojmë vende pune.

Dua t’i ftoj ata që na ndjekin që të vijnë ta vizitojnë këtë hapësire ku ka shumë mundësi për të kënaqur fëmijët.

Ky aktivitet ka një profil shumë të veçantë. Askujt nuk ja kishte marrë mendja se do të kishim në Tiranë një finale evropiane në futboll dhe e patëm.

Po kështu besoj se nuk kemi pse të trembemi nga një ëndërr si kjo e sjelljes së garave automobilistike në Shqipëri dhe të arritjes deri te një garë e Formulës 1, në një pistë me të gjitha standarde.

Back to top button