Mesazhi i parë/ Ambasadorja e BE në Shqipëri: Hapja e bisedimeve të anëtarësimit na sjell afër dhe na bën më të fortë

Ambasadorja e BE-së, Christian Hohmann nisi këtë javë misionin e saj në Shqipëri.

Në një mesazh të adresuar për shqiptarët Hohmann tha Se hapja e bisedimeve të anëtarësimit me Shqipërinë do të sjell më afër BE-në me vendin tonë dhe se kjo gjë na bën më të fortë./m.j

Back to top button