Në pikun e sezonit turistik, plazhi publik në Karpen i mbushur me mbeturina

Jemi në pikën e sezonit turistik, por vija bregdetare në disa qytete është e mbushur me mbeturina.

Së fundmi në redaksinë e newsbomb.al ka mbërritur një video nga bregdeti Karpen i Qerretit, ku shihet se plazhi publik është plotësisht e ndotur.

Shakak i kësaj ndotje janë vetë qytetarët të cilët konsumojnë pijë, siç shihet në video birra dhe më pas i lënë në tokë, por edhe e shtetit, pasi jo vetëm mbeturina, por rëra shihet e mbushur me bar.

Edhe pse është reklamuar shumë pastrimi i vijës begdetare, duhet se nuk ka vlejtur e njëjta gjë për plazhin publik të Karpen.

Back to top button