Ekspertja e turizmit revoltohet pas lajmit të “The Sun”: S’na duhet turistë fukarenj nga Britania

Sot në “Ftesë në 5” u komentua promovimi që britanikja “The Sun” i ka bërë vendit tonë.

Sipas “The Sun” Shqipëria mund të konsiderohet si Maldivet e Europës, por shumë herë më lirë, me një biletë që shkon vetëm 27 paund.

Flora Xhamani e quajti këtë një titull bajat dhe aspak promovues për Shqipërinë, pasi sipas saj këto shkrime sjellin në Shqipëri kategori turistësh që nuk shpenzojnë shumë.

“Ne nuk kemi nevojë të na vijnë turistë fukarenj britanikë”, tha e revoltuar ajo.

Back to top button