FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me pamje nga qendra më e re turistike pranë liqenit të Marinës në Belsh.

Rama shkruan se Belshi pavarësisht se është një bashki e vogël, falë vëmendjes së qeverisë është kthyer në një destinacion turistik.

“MIRËMËNGJES ????

dhe me këto pamje të një qendre krejt të veçantë turistike, ideuar, ndërtuar e administruar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, pranë liqenit të Marinës në Belsh, një bashki e vogël që falë vëmendjes së madhe të qeverisë është kthyer në një destinacion turistik me atraksione që shtohen si ky i liqenit të Marinës, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama .

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

, FOTOT/ Rama publikon pamje nga Belshi: Bashki e vogël e kthyer në një atraksion turistik

Back to top button