“Për shkakun tënd Shqipëria po shahet… “, deputetja e PD-së shpërthen ndaj Ramës: Jep dorëheqjen!

Deputetja e PD-së Flutura Açka i kërkon dorëheqjen kryeministrit Edi Rama.

Duke iu referuar arrestimit të ish-zyrtarit të FBI-së dhe akuzat ndaj, ajo deklaron se për shkakun e tij Shqipëria po shahet sot në gjuhë të huaj.

Deputetja e PD-së, lidhja ndërmjet McGonnigal, ish-funksionarit të Sigurimit të Shtetit komunist dhe Edi Ramës provohet nga një seri ngjarjesh.

Postimi i plotë:

Kryeministër, jep dorëheqjen! E ke me zë e me figurë.

Për shkakun tënd Shqipëria po shahet sot në gjuhë të huaj. Turp! Nëse ke një fije dinjitet, largohu!
Bashkë me ish-funksionarin e Sigurimit të Shtetit komunist, McGonnigal ka zhvilluar aktivitet lobimi dhe udhëtime në Europë në shkëmbim të 225,0000 dollarëve të përfituara nga ish-funksionari komunist.

Lidhja ndërmjet McGonnigal, ish-funksionarit të Sigurimit të Shtetit komunist dhe Edi Ramës provohet nga një seri ngjarjesh.

Back to top button