Projekti që kërkoi zhdukjen e shqiptarëve nga trojet shqiptare (VIDEO)

Eshte nentori 1944. Trupat sllavo – maqedone rrethuan nje grup ndertesash ne hyrje te qytetit te Tetoves.

Ne pak dite ketu u sollen disa mijera shqiptare. Asokohe ne to, prodhohej duhani, por ne fakt u kthyen ne vende ku o torturuan dhe vrane shqiptaret…

Si u maskruan në pak javë mijëra shqiptarë ? Cili ishte plani ?

Çfarë ndodhi në ato ditë të përgjakura ? Përse nuk u lejua për një kohë të gjatë të flitej për to ?

Back to top button