Mediu viziton NASA-n, ironia e gazetarit: Do strehohet aty nëse dënohet, Interpoli s’e ekstradon dot drejt planetit Tokë

Fatmir Mediu ka postuar disa foto në rrjetet sociale, në të cilat shfaqet për një vizitë tek NASA.

Mero Baze shkruan me ironi, se tashmë ai mund t’i burgut në rast të një dënimi të mundshëm nga SPAK, pasi Interpoli nuk ka fuqi ta ekstradojë.

“Me këtë vizitë në NASA, Mediu ka marre garanci se nëse SPAK vepron kundër tij, ai do te marr strehim politik ne stacionin hapësinor të NASA, ku Interpoli nuk ka fuqi ligjore ta ekstradojë drejt planetit Tokë, pasi quhet jashtë territorit.

Ja kaq e pati dhe drejtësia jonë. Nuk të lë SHBA të dënosh njeri, jo”, shkruan me ironi Baze.

Fatmir Mediu viziton NASA-n, ironia e Mero Bazes: Do strehohet aty nëse

Back to top button