Këmbimi valutor 18 mars 2023/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 106.9 lekë dhe do të shitet me 108 lekë.

Euro sot do shitet me 114.2 lekë dhe do shitet me 114.8 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 114.8 lekë dhe do shitet me 115.8 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 129.5 lekë dhe do shitet me 130.7.

Këmbimi valutor 18 mars 2023/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe

Back to top button