Ahmed Kalaja revoltohet me Albin Kurtin: Harram të qoftë, UÇK nuk luftoi për kauzën e gay-ve

Hoxhë Ahmed Kalaja, ka reaguar i revoltuar pas pjesmarrjes së Albin Kurtit dhe ministrave të tij në “Paradën e krenarisë”, në mbështetje të homoseksualëve.

Ai është revoltuar veçanërisht me faktin se Kurti ka deklaruar, se kjo “betejë”, është e njëjtë me betejën e UÇK për liri.

“Askush nuk beson se UÇK luftoi për këtë lloj lirie.

Të barazosh luftën e UÇK me kauza të tilla është tradhti.

Harram të qoftë”, shkruan ai.

Back to top button