ARRESTOHEN vëllezërit Valter dhe Durim Bami në Dubai, policia: U shoqëruan për…

Pas aludimeve mediatike se vëllezërit Valter dhe Durim Bami janë arrestuar në Dubai, policia ka dhënë detajet.

Gazetarja e Top Channel, Dorjana Bezat, mëson se në qëndrimin zyrtar, policia thotë se janë shoqëruar nga autoritetet e Emirateve të Bashkuara Arabe dy persona.

Ndër të tjera mësohet se pritet përgjigjia e provave shkencore, nëse personat e ndaluar janë vërtetë ata.

Ky ndalim ka ardhur si pasojë e raportimit të policisë së Shqipërisë se Valter dhe Durim Bami fshihen në Dubai.

Back to top button