Dokumenti/ E frikshme! Pesë djem përdhunuan një vajzë, Enver Hoxha: A vdiq? Pse ta bëjmë problem…

Më 20 korrik të vitit 1980  një grup të rinjsh kanë marr një vajzë 15 vjeçe nga Tirana dhe e kanë izoluar në një bunker në plazh. Deri në datën 10 gusht të po të këtij viti kanë kryer marrëdhënie seksuale me dhunë.

Për këtë u arrestuan 4 të rinj, ndërsa një i pestë ishte nën hetim.

Në dokumente shkruhej se kishte edhe persona të tjerë të përfshirë, po marrim masa thuhej në dokument.

“Shoku Enver Hoxha: Është problem kaq i madh ky, kur ti thua se nuk kemi raste që viktima të ketë pasur vdekjen nga marrëdhëniet seksuale të kryera me dhunë? Pse ta bëjmë problem diçka që nuk është vërtetuar në praktikë?”, thuhet në dokumentin ku citohet t’i ketë thënë Enver Hoxha.

Back to top button